ΚΑΡΕΚΛΑ

ΜΠΟΥΦΕΣ/ΒΙΤΡΙΝΑ
24 Ιουνίου 2016
ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ
27 Ιουνίου 2016

ΚΑΡΕΚΛΑ


Καρέκλα ελληνικής κατασκευής από ξύλο καρυδιάς, σκαλιστή στο χέρι και επενδεδυμένη με ύφασμα και καμπαράδες περασμένους στο χέρι. Δυνατότητα επιλογής υφάσματος ή δέρματος και αποχρώσεων λούστρου ή πατίνας. .


Καρέκλα ελληνικής κατασκευής από ξύλο καρυδιάς με ιδιαίτερο σχέδιο και επενδεδυμένη με ύφασμα και καμπαράδες στο χέρι . Δυνατότητα επιλογής υφάσματος ή δέρματος και αποχρώσεων λούστρου ή πατίνας. .


Καρέκλα ελληνικής κατασκευής από ξύλο καρυδιάς, επενδεδυμένη με δέρμα και καμπαράδες στο χέρι. Δυνατότητα επιλογής υφάσματος ή δέρματος και αποχρώσεων λούστρου ή πατίνας.


Καρέκλα ελληνικής κατασκευής από ξύλο καρυδιάς με ιδιαίτερο σχέδιο και επενδεδυμένη με ύφασμα και καμπαράδες στο χέρι. Δυνατότητα επιλογής υφάσματος ή δέρματος και αποχρώσεων λούστρου ή πατίνας.


Καρέκλα ελληνικής κατασκευής από ξύλο καρυδιάς με ιδιαίτερο σκαλιστό σχέδιο και καμπαράδες περασμένους στο χέρι, επενδεδυμένη με ύφασμα. Δυνατότητα επιλογής υφάσματος ή δέρματος και αποχρώσεων λούστρου ή πατίνας.


Καρέκλα ελληνικής κατασκευής από ξύλο καρυδιάς με ιδιαίτερο σχέδιο, σκαλιστή στο χέρι και επενδεδυμένη με ύφασμα. Δυνατότητα επιλογής υφάσματος ή δέρματος και αποχρώσεων λούστρου ή πατίνας.


Καρέκλα ελληνικής κατασκευής από ξύλο καρυδιάς με ιδιαίτερο σχέδιο, με καμπαράδες και επενδεδυμένη με ύφασμα ή δέρμα. Δυνατότητα επιλογής υφάσματος ή δέρματος και αποχρώσεων λούστρου ή πατίνας.